dilluns, 31 de maig del 2010

La sortida d’ Egipte

El faraó havia donat el su permis perque els heberus sortissin de Egipte deixant de ser esclaus

Per els egipcis molt habitat va donar havent deixat marxar de Israel ,s’havien privat el seu servis .La immediatament el faraó va preparar el seu carruatge i va manar les seves tropes els hebreus per tornar a Egipte .

Mentrestant els israelites van arribar ala vora de la mar roja on decidirem quedares a descansar . metre descansaven van beure arribar el faraó amb les seves tropes i , espantats , van començar a la medalles daves marxat de Egipte i creure que tots moririen allà al de set vençuts per l’ exercit de faraó. Moisès els va calmar dient : no tingueu po (...) el senyor lluitarà al favor vostre : no haureu de fet mes que mirar `` ( ex 14,13-14).

Llavors Moisès , alçant va estendre una ma sobre el mar la forca de deu les aigües es van els iraelites deixant . un pas enmig de l` amenaça de faraó .

Els egipcis va intenta per seguir els heveus ,, pero feines o podien fer ja que carreants es que daven enfangats .

I llavors estén la ma cap almar illes aigües tonen sobre els Egipte els sus guerres (ex 14,26) . els Egipte veien que el aigua venia a sobre recular , pero ja era masegar . el aigua els va ofegar .

Aquestes la narració de la bíblia pero no saven com va suseir .Es provava dels carruatges s` puges la marea i ofegues els egipcis .

De tota manera en de teni inporta el fet en si mateix cat israelites done auqesta esdeviment : els seu deu ,Java , aquell es avia lliverrat de les sclavitut i els avia agudar de surtir a egipte no els avia deixat sols tanpoc aquets cop : els havia lliurat dels exercist del faraó .

dijous, 25 de març del 2010

dilluns, 15 de març del 2010

dijous, 18 de febrer del 2010